print
Victoria Surdu: 5 lucruri din Paris care ar putea inspira Chișinăul!
13.02.2019
2741

1. Montparnasse la ora 22:00. Spectacolul luminilor în Turnul Eiffel începe fix la zece seara, iar turnul Montparnasse, care este situat pe malul stâng al râului Sena, îți oferă o priveliște de neuitat.

                                        Sursa: Accor Hotels

2. La  Défense este cartierul unde se înalță clădiri într-un stil modern, acolo poți observa zgârie nori incredibili, dar și un muzeu de artă modernă în aer liber, astfel, datorită acestui cartier ai șansa să vezi Parisul atât în stil clasic, cât și în stil modern.

                                           Sursa: TripAdvisor

 

3. Grădinile Luxembourg sunt refugiul ideal pentru un picnic în Paris și o oprire relaxantă pentru orice turist după o zi obositoare, dar și pentru cei iubitori de verde și frumos.

                                            Sursa: PlanetWare

 

4. Notre-Dame de Paris este un adevărat deliciu pentru iubitorii de artă, acest monument al arhitecturii gotice poate topi până și inima celor mai aspri critici.

                                          Sursa: Blogul Larisei

 

5. Și dacă este să vorbim despre dans, și mai ales despre renașterea dansului cancan, Moulin Rouge este obiectivul istoric perfect de vizitat, iar culoarea roșie caracteristică monumentului cu siguranță va lăsa amprente în memoria ta!

                                            Sursa: PlanetWare

 

Tu cu ce scop călătorește și ce te impresionează cel mai mult într-o călătorie?

Autor: Victoria Surdu

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.