print
Moldoveni stabiliți în Grecia au participat activ la cea de-a 6 ediție a atelierului de creație „Mâini dibace”
28.02.2018
1440

Evenimentul a fost organizat de către Uniunea Moldo-Elenă "Alexandros Ipsilantis" și a fost gândit atât pentru copii cât și pentru părinți.

Acesta fiind și scopul activității, să consolideze cetățenii originari din Republica Moldova și familiile acestora și, să promoveze tradițiile și obiceiurile în țara gazdă.

Activitatea a bucurat în special copiii care pe lângă faptul că s-au revăzut din nou și, a fost o ocazie de comunicare între ei, iar în acest an au confecționat aplicații din hârtie, cărti de felicitare și mărțișoare pentru mămici și bunei, ghidați de instructorii atelierului dna Tamara Topală, pictoriță și dna Olga Martinova, creator de păpuși.

De asemenea la eveniment s-a promovat și campania "Dăruiește un Mărțișor", pentru susținerea proiectului social al mamelor de la Centrul Maternal Diaconia. La eveniment au participat copiii membrilor uniunii, prieteni noi și copii ai lucrătorilor ambasadei Republicii Moldova în Grecia.

După o seară creativă, copiii au fost serviți cu dulciuri iar părinții au avut oportunitatea de a comunica cu concetățeni și împărtăși informații, păreri și de a discuta despre noile evenimente destinate diasporei din Atena planificate pentru luna martie.

Pentru mai multe detalii despre proiect, accesaţi aici!

Evenimente planificate:

11 martie - accesaţi aici

15 martie - accesaţi aici!

17 martie -accesaţi aici! 

 

Svetlana Lisagor Vergis

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.