print
(Video) POT Music - concursul trupelor tinere din Moldova. Prima semifinală
29.01.2015
1294

POT Music este un concurs pentru trupele tinere din Moldova. A fost organizat pentru a oferi șansă începătorilor să urce pe scenă pentru a arăta ce POT, a dat posibilitatea de a comunica cu colegii, de a obține sfatul celor care deja au experiență în domeniu și de a cânta piesele proprii în fața publicului.

Trupa câștigătoare va avea posibilitatea să-și înregistreze piesele într-un studiou profesionist și va putea filma și un videoclip.

La 24 ianuarie, au evoluat pe scenă și în aplauze: VALEA NORILOR, RED ICECREAM și FLASH BLOOD.

Fiecare formație a avut la dispoziție 25 de minute pentru a delecta urechile publicului cu muzică bună, iar condiția era ca piesele interpretate să fie creații proprii. Echipa noastră a surpins atmosfera concursului și a aflat și învingătorul primei semifinale: FLASH BLOOD.

„POT nu se focusează doar pe câștigători și asta e deosebirea concursului POT de alte concursuri. Îi vom susține pe toți”, afirmă Lilian Severin, unul dintre inițiatorii POT Music. 

În această sâmbătă, la 31 ianuarie, urmează să se desfășoare cea de-a doua semifinală, cu HARMASAR, THE BLAST si HELL-O.

Inițiativa POT Music este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Axenia Chirilov & Iulian Roșca

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.