print
(Video) Mesajul renumitului bucătar francez, Marc Foucher, care vine în Moldova să pregătească o cină de Ziua Europei
07.05.2018
813

„Bună ziua. Numele meu este Marc Foucher. Sunt bucătar-șef, Meilluer Ouvrier de France, membru al Academiei Culinare Franceze și, de asemenea, companion la Tour de France", afirmă în mesajul video transmis din Franța renumitul bucătar Marc Foucher, care vine, de Ziua Europei, să pregătească o cină în aer liber, la 9 mai 2018, la Castel MIMI.

„Timp de peste 45 de ani am obținut o experiență culinară în timpul călătoriilor mele în Rusia, Suedia, Spania, Germania și în Vietnam.

Iar în aceste zile voi descoperi Republica Moldova. Și este o plăcere să împărtășesc cunoștințele și experiența mea și să învăț, bineînțeles, de la dumneavoastră", spune Marc Foucher, care deține titlul de Meilleur Ouvrier de France și de membru titular al Academiei Culinare Franceze.

„Vom organiza la 9 mai o cină unde voi avea plăcerea să vă propun să descoperiți rețete gastronomice. De asemenea, bucatele vor fi armonizate cu vinurile „Castel MIMI".

„Acest eveniment, în parte, interesant, în parte, bogat, se va desfășura în aer liber la Castel MIMI și sunt bucuros că vom împărtăși împreună acest moment.

Vă invit să participați și să petrecem împreună clipe minunate!", afirmă renumitul bucătar francez în ajunul vizitei sale în Republica Moldova. 

• Mere Granny Smith cu tăiței din gălbenuș de ou cu anason

• Fileu de piept de rață cu pere infuzate în vin picant

• Quenelle de tomate cu sos de roșii și ardei gras

• Șalău în ulei cu sparanghel și usturoi dulce

• Albuș de ou bătut cu căpșună, piper Fukuoka, mentă și ghimbir

• Rață tânără cu morcov galben și mov

Dacă sună atât de delicios, oare ce cuvinte și exclamații vom găsi pentru gustul și savoarea acestor bucate?

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.