print
Ziua Copiilor și sărbătoarea celor 12 ani de la fondarea Asociației „Miorița” din Portugalia
12.06.2018
612

În mesajul de felicitare cu ocazia Zilei Copiilor și aniversării Asociației „Miorița", consilierul Ambasadei Republicii Moldova în Republica Portugheză, Valeriu Ostafii, a accentuat importanța pe care o are Clubul Literar-Dramatic „Moștenitorii" în păstrarea valorilor și tradițiilor naționale.

În sem de apreciere și gratitudine, copiii membrilor Asociației „Miorița" au primit diplome semnate de către Excelenta Sa, Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Portugheză, Dumitru Socolan.

„Aducem mulțumiri pentru receptivitate întregului Corp Diplomatic al Ambasadei", afirmă Președinta Asociației „Miorița", Rodica Gherasim.

Totodată, în cadrul evenimentului au fost trecute în revista și unele amintiri despre fondarea asociației.

„Stimată Valentina Romanciuc, sunteți mereu alături, în pofida distanței geografice".

„Legăturile moldo-portugheze se consolidează tot mai mult ți mai mult, drept dovadă este afecțiunea pe care ne-o demonstrează de nenumărate ori Președintele Clubului „31 Janeiro Os Celtas", Manuel Pereira. Astfel prietenul nostru a venit la sărbătoare în cămașă tradițională", povestește Președinta Asociației „Miorița", Rodica Gherasim.

De Ziua Copiilor, copiii au avut parte de starturi vesele, însuflețite de către profesorul de educație fizică și sport, Artur Covalciuc.

Asociația „Miorița" mulțumește pentru imagini video lui Ion Cojocaru.

„Torta delicioasă a fost oferită de către Iulia Para, căreia îi suntem recunoscători".

Iar cele mai multe urări de bine se îndreaptă către părinții copiilor care își doresc să păstreze aprinse luminițe de dragoste pentru Moldova.

„La mulți an, copii! La mulți ani, Asociația „Miorița" din Portugalia!

Evenimentul din Portugalia a purtat și o conotație caritabilă, întrucât mamele au participat cu donații în ajutorul mamelor incluse în proiectul „În brațele mamei" al Misiunii Sociale „Diaconia".

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.