print
(Video) Vocea femeilor se poate face auzită și prin artă: expoziția „Art of Painting” de Adriana Luca
15.10.2018
1511

Oameni, chipuri și suflete sunt elementele-cheie ale expoziției „Promovarea creației artistice: Art of Painting”, vernisată de tânăra artistă Adriana Luca de Ziua Chișinăului

„Art of Painting este arta sufletului, arta minții creatoare, arta celor ce iubesc frumosul în mii de culori. Art of Painting este locul pentru toți iubitorii de artă, care doresc să achiziționeze lucrări de pictură” - acesta este mesajul expoziției.

Scopul evenimentului a fost de a promova diplomația culturală cu ocazia Zilei orașului Chișinău, cu invitarea publicului larg care prețuiește creația artistică.

„Artista Adriana Luca pune multă dragoste în tot ceea ce face, iar fiecare tablou parcă prinde viață. Adriana este artista care, așa cum afirmă o Alexandra Mihalache, o vizitatoare a expoziției, „dezvelește culoarea imaginației, având imaginația culorii".

Prin asemenea evenimente culturală femeile își pot face vocea auzită.

Adriana Luca este una dintre participantele la Proiectul „Women 4 Leadership”, realizat de Asociația „Institutum Virtutes Civilis” (IVC) și IP CRAION Contact-Cahul, în parteneriat cu UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor) în Moldova și cu sprijinul Guvernului Suediei.

Reporter: Cristina Stolearenco

Video: Alex Gurduza

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.