print
De revelion ne apropiem sufletește
31.12.2018
1633

„Scopul evenimentului este de a apropia oamenii sufletește și de a întări prietenii. Suntem în oraș și de multe ori oamenii nu se cunosc scară cu scară, însă aceasta nu este valabil și pentru curtea noastră, noi suntem o familie mare și unită” afirmă președinta asociației de coproprietari în condominiu, Adela Bahova.

Prin prestațiile copiilor, cei prezenți la concert au rămas doar cu impresii pozitive. De la pici dansatori și colinde, la flăcăi ce urează locatarilor de bine.

„Evenimentul de astăzi îl pot defini ca fiind unul plăcut surprinzător. Am primit o doză bună de fericire în special datorită faptului că acest concert este organizat cu implicarea copiilor” punctează Maria Macari, spectatoare.

Întrucât anul acesta evenimentul a avut loc sub denumirea  „Revelionul copiilor 2019”, picii au depus maxim efort și străduință pentru a-și bucura părinții și publicul larg cu prestații scenice cât mai originale.

„Mie îmi place să particip și să fiu prezentatoare la acest concert. Este foarte interesantă prestația copiilor, dorința acestora de a se implica și însăși rezultatul pe care îl prezintă la final pe scenă. Eu consider că asemenea concerte ar trebui să fie organizate în orice curte pentru că este o tradiție foarte frumoasă ce merită să fie păstrată” susține prezentatoarea evenimentului, Irina Doțenco.

Totodată, locatarii mai afirmă că acest eveniment, Revelionul, este nu doar un concert recreativ, dar și util pentru menținerea relațiilor între vecini și acumularea de emoții pozitive pentru a întâmpina noul an cu dreptul.

„La fel ca în fiecare an rămân cu impresii plăcute. Este de apreciat dăruirea copiilor și munca depusă de președinta asociației care într-un final creează un eveniment frumos și aduc lumină în suflet de sărbători” spune Alexandrina Bologan, spectatoare.

Concertul s-a încheiatcu un colind interpretat de toate grupele de copii, după care aceștia au primit daruri din partea lui Moș Crăciun care i-a surprins cu apariția sa.

Evenimentul este organizat anual de asociația de coproprietari în condominiu și cu sprijinul financiar voluntar al locatarilor.


Reporter: Ana Fomov

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.