print
Hai la teatru!
02.04.2019
1471

 

Teatrul Geneza Art

Parfumierul

Data: 4, 5 și 7 aprilie

Ora: 19:00

Spectacolul „Parfumierul”, după romanul lui Patrick Süskind „Parfumul” este jucat pe scena Teatrului Geneza Art. Regie - Daniela Burlaca, rol titular – Mihai Bordian.

Teatrul Național Mihai Eminescu

 Și focul aprins l-am ținut"

Data: 3 aprilie

Ora: 18:30

Monospectacol de Ninela Caranfil.

,,Foarte rar se întâmplă ca poezia unui autor să se confunde atât de mult cu viaţa sa, iar viaţa să devină poezie într-un grad atît de înalt, ca în cazul Leonidei Lari. A scris cu propria-i viaţă, cu datul unui neam care îşi găseşte în ea instrumentul cântecului şi ecoul. Crăiasă blândă, dar în acelaşi timp neîndurătoare, ea stăpâneşte în mod spontan metafora de mare forţă, peste fericite împerecheri de cuvinte, care pot face o glorie oricărui mare poet...”  Marin Sorescu

Aveți ceva de declarat?

Data: 5 aprilie

Ora: 18:00

Sub bagheta dirijorală a maestrului Petru Hadârcă, orchestra interpreţilor de frunte ai Naţionalului chişinăuian, metamorfozează una din piesele cele mai jucate pe mapamond într-un tonic estetic, adevărat cocteil de emoție, energie și forță imaginativă.

Prințesa cea vrăjîtă

Data: 6 aprilie

Ora: 12:00

Spectacol pentru copii.

Carnavalul de I.L Caragiale

Data: 6 aprilie

Ora: 18:00 

Carnavalul nostru - cel de toate zilele, versiune scenică  2018 după opera lui I.L. Caragiale  își trimite măștile cu energia disperării în intersecția ultimilor trei secole (XIX, XX, XXI); răspântie neliniștitoare unde totul se maculează, se degradează frenetic, cade în deriziune…Trădăm plângând, râdem trădând…

Această distribuție de șoc a Carnavalului de la Teatrul Național „Mihai Eminescu” trebuie să ne cuprindă pe toți cu dăruire, măiestrie și virtuozitate într-un fascinant delir… fără oprire… fără poticnire… fără împotrivire… fără scăpare… fără sfârșit…   Desăvârșit!

Alex Visarion

Steaua fără nume

Data: 7 aprilie

Ora: 18:00  

Într-un orășel șters, de provincie, Profesorul Miroiu își împarte viața între cărți și stele. În așteptarea unei rarități editoriale care vine cu trenul, traiectoria terestră i se ciocnește, în fapt de seară cu cea a Monei, tânără vânătoare de inimi, fără bilet, dar cu mare dor de explorare. Între ei se înfiripă o poveste de dragoste care, aidoma unei explozii cosmice, scutură din temelii universul micii urbe.

 

Sursa foto: Facebook 

 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.