print
Expoziția „Dark nights, Bright stars” de Nadya Izosimova
01.11.2019
1884

 

Tablourile sunt inspirate din experiența trăită și realitatea care o înconjoară pe autoarea expoziției. „Am observat că oamenii frecvent încearcă să eticheteze anumite stări și să le împartă în pozitive și negative, însă după părerea mea această divizare nu este chiar corectă deoarece în orice situație poți vedea ceva frumos și în mare parte expoziția mea este dedicată găsirii frumosului în lucruri precum singurătatea, tăcerea și frica de necunoscut în spatele cărora se pot ascunde posibilități nelimitate” spune Nadya.

Încântați de tablourile pictoriței s-au arătat vizitatorii care, au avut doar impresii pozitive.

Partnership manager-ul Artcor, Nicu Covalenco a apreciat expoziția ca fiind, după părerea sa, una dintre cele mai plăcute din cadrul centrului: „Am rămas pozitiv surprins de lucrările Nadiei. Acestea au o coloristică care bucură sufletul și folosește niște forme interesante. Iar eu spre exemplu mă simt mult mai bine în această încăpere când văd picturile ei afișate pe pereții noștri.”

„Pentru mine aceste lucrări sunt sensibile și vii cu tentă filosofică ce stârnesc o mulțime de emoții vizitatorilor, mie inclusiv” a adăugat Antonia, vizitatoare.

Expoziția vernisată astăzi, 1 noiembrie, va fi disponibilă până pe data de 10 noiembrie 2019.

 

Reporter: Ana Fomov
Imagini: Alex Gurduza

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.