print
(Video) Ziua uşilor deschise la Centrul „Neovita”: 12 ani de la naştere
04.06.2014
1327

În ziua în care Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita” şi-a serbat ziua de naştere, specialiştii centrului au devenit o „bibliotecă vie”, pentru că au răspuns la toate întrebările vizitatorilor legate de viaţa adolescenţilor: sănătate fără probleme şi dragoste fără complicaţii.    

În această zi, a fost lansată, de asemenea, consilierea online pe site-ul www.neovita.md.

„Centrul „Neovita” oferă servicii medicale şi de consiliere, dar şi servicii de prevenire a problemelor de sănătate a adolescenţilor prin activităţi de instruire, educare şi comunicare”, afirmă Galina LEŞCO, Şefa Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita”.

Centrul  „Neovita” are astăzi o echipă activă de peste 20 de voluntari, doi dintre ei fiind din Statele Unite şi Germania. Întrebat cum este să fii voluntar la „Neovita”, Dumitru Mânăscurtă, un tânăr din Chişinău, spune că trăiește „o experiență unică și extrem de importantă”, iar discuțiile pe care le are cu oamenii de aici îi aduc satisfacție şi îl motivează.

Tinerii care vin aici - voluntari sau beneficiari - sunt informați despre teme precum: pubertatea, încrederea în sine, comunicarea eficientă, soluționarea conflictelor sau tratarea depresiilor.

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.