print
Reușitele elevilor L. T „Nicolae Iorga”, valorificate la sărbătoarea „Cireșele de Chișinău”
25.05.2017
291

Organizatorii evenimentului și-au propus la această primă ediție, să valorifice cele mai frumoase talente ale copiilor și cele însușite de ei pe parcursul anului de studii.

fghjikl

„Suntem la prima ediție a acestei sărbători și sperăm să fie una de succes. Ne dorim foarte mult ca părinții să aprecieze munca pe care au depus-o copiii împreună cu profesorii pe parcursul acestui an de studii. Se spune că toamna se strânge roada, noi o strângem în această zi de primăvară”, afirmă Valentina Corsac, organizatoarea concertului.

defrgtyhuj

Cei care au evoluat în scenă și au bucurat privirile celor prezenți au fost: Corul de vârstă mică „Doinița”; Corul de vârstă mare „Sonata”; Ansamblul de saxofoniști; Ansamblu de vioriști și tinerii interpreți; Patricia Paulenco; „La fântâna părăsită; Laurențiu Chirtoacă;  Albinuțele; Andreea Creciun; „Fie ce o fi”.

sdfrgtyui

Evenimentul „Cireșele de Chișinău”, a trezit cele mai frumoase emoții în inimile părinților, bunicilor și tuturor celor prezenți la sărbătoare.

„Sunt foarte fericită și mulțumită să mă aflu la acest eveniment, ce are o importanță majoră atât pentru mine cât și pentru copilul meu care evoluează astăzi în scenă. Cu siguranță acest liceu are multe talente, și mă bucur că au decis să le demonstreze tuturor astăzi. Îmi doresc ca acest eveniment să se organizeze în fiece an.”, afirmă Natalia, părinte.

frgtyujiop

La Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” din capitală își fac studiile aproximativ 1.300 de elevi, dintre care 600 sunt în clase cu profil artistic unde au parte de ore de dans și muzică.

Concertul de încheiere a anului de studii „Cireșele de Chișinău” a fost organizat cu scopul de a demonstra părinților și celor prezenți că elevii de la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, cultivă cele mai frumoase valori prin dans, cântec și voie bună.

fghyujio

Alina Anghel, stragiară

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2018 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.