print
Ziua Copiilor sărbătorită în zbor
05.06.2017
409

La eveniment vizitatorii mari și mici au avut parte de un show aviatic de excepție. De această dată 50 de micuți au avut posibilitatea să zboare gratuit cu avionul.

„Este ceva inedit, în zbor ai posibilitatea să vezi o priveliște superbă ce nu se compară cu nimic”, afirmă Daniela, participantă.

bbbbbbb

Participanții la eveniment au avut parte de un program inedit precum: Zboruri cu avioane, plimbări cu cele mai tari mașini de teren din Moldova, show-uri aviatice și salturi cu parașuta 

„Ceea ce se întâmplă astăzi aici este ceva inedit, nu în fiece zi ai posibilitatea să vezi astfel de show-uri aviatice. Este o bucurie atât pentru adulți cât și pentru copii, sunt fericită că la noi în țară se organizează astfel de evenimente”, spune Cristina, participantă

kkkkkkkkkkkkkk

Pe lângă distracțiile aviatice pregătite de organizatori, cei prezenți la eveniment au avut ocazia să guste din toate deliciile culinare petrecând o duminică frumoasă.

„Aceste evenimente reprezintă o bună posibilitate de a ne promova cele mai bune produse ce le gătim cu multă dragoste și dăruire”, afirmă Maria, comerciantă.

Pe parcursul evenimentului, micuții împreună cu părinții lor au avut șansa să facă poze cu avioane, să cunoască aviatori și pasiunea acestora pentru zbor, dar și să se relaxeze la terasa amplasată lângă pista de decolare, unde au putut urmări îndeaproape zborurile, decolările și aterizările avioanelor.

mmmmmmmm

1 Iunie este ziua în care se celebrează miracolul naşterii, miracolul purităţii dar şi întoarcerea la inocenţă. Nu există limite de vârstă când vine vorba de a sărbători Ziua Copilului. Oricare dintre noi copil sau adult, are voie să se simtă copil şi chiar este necesar ca o dată pe an să lăsăm în urmă problemele de zi cu zi, să zâmbim curat şi să simţim că copilăria este prezentă în inimile noastre.

Anul acesta de Ziua Copiilor, picii au avut ocazia să participe la diverse evenimente desfășurate în perioada 1-4 iunie.

 Alina Anghel, stagiară

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2018 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.