print
Workshop-ul „All about fonts” într-o atmosferă prietenoasă cu oameni pasionaţi de designul grafic
05.02.2018
793

Cei prezenţi la eveniment au aflat despre fonturi în ansamblu, ce reprezintă o familie de fonturi, după ce principii se recomandă să le alegem şi cum sa le utilizăm ca să creăm o armonie vizuală, de unde să găsim fonturi gratuite şi cum să le instalăm.

Workshop-ul a fost condus de Ana Daraban- designer grafic, care are o experienţă în spate de peste 9 ani în acest domeniu şi trainer de instruire a softurilor grafice Adobe Photoshop şi Ilustrator.

„Evident că nu pot transmite în câteva ore o informaţie mult mai desfăşurată, dar vreau măcar să intrig şi totodată să provoc oamenii care doresc să afle cât mai multe lucruri, să cunoască importanţa cunoaşterii acestor teme, dacă pe viitor îşi doresc să activeze în acest domeniu a designului grafic”, a precizat trainer de instruire şi desingner grafic, Ana Daraban.

La prima vedere, utilizarea corectă a fonturilor şi procesul de alegere poate părea dificil, dar datorită trainerului de instruire tinerii au înţeles, în linii generale, rolul fonturilor şi contribuirea acestora la crearea lucrărilor grafice atrăgătoare.

„La noi în Moldova nu sunt atâtea Instituţii care ar oferi informaţii despre designul grafic, cu atât mai mult cursuri gratuite. În acest context este foarte util acest curs chiar şi pentru unii specialişti în acest domeniu, dar şi pentru începători. Mă bucur mult să fiu astăzi aici pentru ca am aflat multe lucruri, pe care cu siguranţă o să le aplic pe viitor”, a spus Alexei Dimitrov, designer poligrafic.

Evenimentul a avut loc in incinta bibliotecii Municipale Bogdan Petriceicu Haşdeu, în care s-au adunat oameni pasionaţi de designul grafic, petrecînd timpul util si totodată plăcut într-o atmosferă prietenoasă şi plină de voie bună.


Cristina Dogot

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.