print
(Video) Elveţia a elaborat o nouă Strategie de Cooperare cu Republica Moldova pentru anii 2018-2021
20.04.2018
768

În următorii patru ani, Agenția Elvețiană pentru dezvoltare și Cooperare, în strânsă cooperare cu Guvernul Republicii Moldova, sectorul privat și societatea civilă din țară, își propune să contribuie la sporirea bunăstării populației și coeziunii societății moldovenești, dând prioritate incluziunii sociale a grupurilor marginalizate.

Având în vedere prioritățile de dezvoltare ale ţării noastre, asistența tehnică și financiară elvețiană va fi acordată în trei domenii: guvernare locală, sănătate, dezvoltare economică și ocuparea forței de muncă. 

De asemenea cu susținere elvețiană, vor fi implementate programe și proiecte de dezvoltare care vor cuprinde toate regiunile țării. Agenția Elvețiană pentru dezvoltare și Cooperare va depune eforturi speciale pentru a se asigura că persoanele care provin din grupuri marginalizate se implică și beneficiază de rezultatele acestor programe și proiecte.

Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare  activează în R. Moldova din anul 2000 în baza Acordului bilateral privind asistența umanitară și cooperarea tehnică, semnat de guvernele Confederației Elvețiene și Republicii Moldova. SDC(Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare ) este parte componentă a Departamentului Federal pentru Afaceri Externe al Elveției.

 

 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.