print
(Foto) De Ziua Internațională a Familiei, polițiștii de frontieră au promovat valori precum respectul, dragostea, înțelegerea şi combaterea tuturor formelor de violenţă în familie
11.05.2018
5

Este un bun prilej pentru a evada de la rutina zilnică și de a petrece timpul interesant cu familiile noastre, de a releva importanța acesteia și politicilor orientate în promovarea educației și bunăstării generale a membrilor lor.  

Evenimentul este în premieră organizat în contextul Zilei Internaționale a Familiei, la inițiativa Inspectoratului General al Poliției de Frontieră în parteneriat cu Sindicatul „Frontiera".

A debutat întrecerea cu formarea grupelor și prezentarea instrucțiunilor celor cinci probe în care membrii familiei și-au unit forțele, au consolidat prietenia și abilitatea muncii în echipă.


Probele sportive au fost organizate în formatul starturi vesele și fiecare familie și-a dorit să fie menționată ca cea mai bine pregătită și în forță. Pe tot parcursul întrecerilor copii și-au încurajat părinții să dea dovadă de multă energie, la rândul lor părinții și-au motivat micuții să fie curajoși și voinici. 


Finala s-a dat între cinci familii, care au mers la limită după punctajul acumulat și totuși trei au reușit să se remarce:
Locul I - familia Popa, Direcția regională Nord
Locul II - familia Burazeris, Direcția regională Sud
Locul III - familia Gnatoico, Direcția regională Nord

Toți participanții au primit daruri și diplome de participare, iar cei care s-au plasat în locurile de top s-au ales și cu premii bănești.
În această zi specială polițiștii de frontieră au promovat valori precum respectul, dragostea, înțelegerea, dăruirea, sinceritatea şi combaterea tuturor formelor de violenţă în familie. 

Ziua Internațională a Familiei a fost proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite în 20 septembrie 1993, ca eveniment cu dată fixă pe 15 mai a fiecărui an și reflectă valoarea remarcabilă pe care comunitatea internațională o acordă familiilor. În 1994 a fost declarat Anul Familiei, iar începând cu anul 1995, Ziua Familiei este sărbătorită în multe țări cu scopul de a sensibiliza opinia publică și de a sublinia importanța familie. 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.