print
Antrenează-ți gândirea critică la „Multimedia Conector pentru Tineri” – tabără de educație media pentru tineri
12.06.2019
665

La „Multimedia Conector pentru Tineri” vor participa 35 de tineri, din toate regiunile Republicii Moldova. Zilele de tabară vor avea workshopuri media, exerciții în echipe, concursuri, discursuri susținute de jurnaliști și persoane publice, ateliere de creare a fotografiilor și a filmelor, și alte activități media.

Când?
Școala de vară „Multimedia Conector pentru Tineri” va fi organizată în perioada 9-12 iulie 2019 în zona Vadul lui Vodă.

Cine poate participa?
La Școala de vară de educație media „Multimedia Conector pentru Tineri”, organizată de Centrul Media pentru Tineri în parteneriat cu IREX Europe, cu susținerea financiară a Uniunii Europene, se pot înscrie tineri și tinere interesați de media, de creare de conținut foto și video, de promovare și comunicare online, cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani, cetățeni ai Republicii Moldova, din orice regiune a țării.

De ce să participi?
„Multimedia Conector pentru Tineri” va fi o combinație de exerciții și prezentări, workshopuri și proiecții. Se va discuta despre activism civic și jurnalism cetățenesc, despre educație media și siguranță online, despre promovare și comunicare pe internet, colaborare și inițiere de proiecte. Activitățile școlii de vară vor fi organizate cu participarea specialiștilor naționali și internaționali.

Formularul de înscriere – AICI.

Data-limită: 28 iunie 2019.

Costuri: gratuit! 

Vezi fotografii de la ediția 2018.

Școala de vară de educație media „Multimedia Conector pentru Tineri” este organizată de Centrul Media pentru Tineri în parteneriat cu IREX Europe, cu susținerea financiară a Uniunii Europene

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.