print
Top 10 cele mai populare subiecte Știripozitive.eu în 2012
30.12.2012
1992

Vocile Pietei

Vocile pieței „Otravă, guzgani” într-un soundtrack (audio) este, cu 5334 de accesări, subiectul cel mai popular pe Știripozitive.eu în 2012. Există voci care spun că se poate… Grigore Bechet a luat de la piață otrava pentru guzgani și a făcut din ea un soundtrack. Vocile pieței pot fi și ele astfel o bucată muzicală servită cu plăcere.

Orheiul Vechi

Orheiul Vechi. O destinaţie turistică pentru ochi, respiraţie şi mers. 3154 vizualizări. Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi este binecunoscută multora dintre conaționalii noștri și, la prima vedere, se pare că nu se mai poate afla nimic nou despre ea. Și totuși, Elena Vrâncean-Șterbate a găsit pentru Știripozitive.eu ceva inedit acolo.

 Ana Chirsanov

La psihanalist copiii se însănătoşesc jucându-se. 3046 vizualizări. Un subiect cu psihanalistul Ana Chirsanov, un om care are un interes profesional pentru jocurile de copii: urmărind cum se joacă un copil, dânsa înţelege cauza problemei lui şi îl ajută să o depăşească.

Rodica Socolov

Cele mai recente știri pozitive pe care le-a auzit moldoveanca Rodica Socolov la Bruxelles sunt de la părinți. 2978 vizualizări. Rodica Socolov este o jurnalistă din Moldova, aflată acum la Bruxelles, unde, recunoaște ea, veștile bune sunt o raritate, la fel ca la Chișinău. Pe cele mai importante le-a împărtășit, pe durata întregului an, cu cititorii de pe Știripozitive.eu.

 Top pesteri

Top 5 peșteri din Moldova. Peștera „Emil Racoviță”, Peștera Surprizelor, Peștera Răposaților, Peștera Duruitoarea Veche și Grotele de la Brânzeni sunt principalele frumuseți subterane de la noi. Acest top 5 al peșterilor din Moldova a fost parcurs de 2978 de vizitatori pe Știripozitive.eu, uneori, aplecați, spre amuzamentul liliecilor din peșteră.

 Vocile Garii

 Vocile gării „Bălți, Râșcani, Costești” etc. sunt toate aici (audio). 2580 de vizualizări. Exclamațiile „Bălți, Râșcani, Costești” sau „Gara de nord, talcioc, Râșkanovka” au fost până acum o veste bună pentru pasageri. De acum încolo, acestea și altele sunt toate împreună într-un soundtrack pe Știripozitive.eu.

 VAlentin Frunza

Creatorul de pantofi Valentin Frunză. 2348 de vizualizări. O cizmă la Kaunas, un pantof la Moscova și un alt pantof la Strasbourg. Valentin Frunză este creatorul din Moldova ai cărui pantofi au ajuns să meargă pe străzi și în instituții din marile orașe ale lumii. Lui Valentin Frunză și această mărturie pentru Știripozitive.eu: „Cea mai mare realizare a mea este faptul că mi-am găsit vocația acasă, aici în Moldova”.

 Iulia Avram

O față frumoasă fără bisturiu, cu Iulia Avram. Sculpto-plasticiana Iulia Avram este omul la care vrei să ajungi dacă simți că ți-ar prinde bine o nouă perspectivă a feței. Sau a vieții. 2341 de persoane au ajuns să vadă asta pe Știripozitive.eu.

 Fotografii de ieri aduse pe locurile de atunci

Fotografii de ieri aduse astăzi pe locurile de atunci. 2321 de vizualizări. În acest subiect am adus poze mai vechi pe aceleași locuri în care au fost fotografiate pe vremuri. Astfel am povestit istorii de viață și am făcut legătura dintre prezent și trecut.   

 Angela Gonta

Știri pozitive.eu. Vă spunem întâi vestea bună. 2306 de vizualizări. În acest subiect video am decupat cuvintele „știri” și „pozitive” din afirmațiile prezentatorilor tv din țară și am făcut un promo pentru Știripozitive.eu.

Celelalte CELE MAI CITITE subiecte de pe Știripozitive.eu sunt AICI.

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.