print
„Fashion Bobor” - un pas înainte în domeniul modei din Moldova
08.06.2014
6125

Hellen (Elena Moroi) și Sophie (Sofia Palade), două bloggerițe de fashion din Moldova, au lansat sâmbătă revista online de modă „Fashion Bobor”.

Ideia mi-a venit cu jumătate de an în urmă, când am înțeles că vreau să fac ceva interesant în domeniul modei. M-a inspirat una din frumoasele mele prietene, bloggerița Hellen Monroe. Ne-am gândit să construim o lume a femeilor bobor - independente, pasionate de modă și încrezătoare în forțele proprii”, ne-a spus Sophia.

Noua revistă online va fi atât pentru femei, cât și pentru bărbați și chiar pentru copii. „Unul din lucrurile care ne va deosebi de celelalte site-uri și reviste online de modă din Moldova va fi compartimentul „Fashion Kids”, a adăugat Hellen.

Creatoarele revistei au prezentat și un video de lansare.

„E un început foarte calitativ, nu credeam că în Moldova se pot face materiale video bune în materie de fashion, noi am încercat la „Raquette” și nu prea am fost mulțumite, dar cred că o să ne inspire ceea ce fac fetele. Și rochiile noaste au arătat în lumină bună”, ne-a spus Dana Basoc, brand manager la „Raquette”.

Fashionistele Hellen și Sophie ne-au mai zis că prin intermediul proiectelor pe care le vor posta doresc să îndemne oamenii din țara noastră să aibă curajul să se exprime prin stilul vestimentar și să experimenteze noi combinații, noi stiluri.

„Am rămas plăcut surprinsă de startul fetelor, mi-a plăcut foarte mult ceea ce am văzut astăzi și vreau să văd ce vor face în continuare. Eu voi fi „consumatoarea” acestui site cu siguranță”, ne-a mărturisit Cristina Evtodii la lansare.

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.