print
(Foto) Mai multe „Super-Femei” pe internet
19.04.2016
8216

Rusanda Cojocaru, autoarea brand-ului „Bookletta” – geanta care arată ce carte citești, și Gabriela Atanasov, autoarea blogului Sweet Paprika, au fost la Chișinău ca să ajute femeile din Moldova să devină „Super-Femei” pe internet. Timp de trei zile, acestea au avut workshop-uri de comunicare & fashion.

Cum sa devii o super femeie de internet

Cum sa devii o super femeie de internet

„Cea mai frumoasă parte a acestui eveniment este că femeile după trei zile de workshop-uri interactive pot devine „Super-Femei” pe internet. Suntem sigure, fiindcă noi le-am oferit lucruri care nu sunt scrise în niciun curs, nu oferim teorie, ci practică pură. Am vorbit despre experiențele profesionale pe care le-am trăim împreună cu Rusanda Cojocaru. Începând cu investiții minime, am reușit să creștem afaceri impresionante, sau cel puțin, noi îmi permitem să trăim așa cum ne dorim. Eu cred că orice tânără poate să facă asta, pentru că trăim într-o lume a online-ului, o lume în care nu există limite”, povestește Gabi Atanasov, autoarea blogului Sweet Paprika.

Cum sa devii o super femeie de internet

„Nu mă gândesc la concurență, deoarece oamenii care se concentrează pe asta nu mai au timp pentru ei. Este loc sub soare pentru toată lumea. Eu ofer mereu toate informațiile pe care le dețin, pentru că mie nu mi le-a dat nimeni și poate dacă cineva îmi spunea cum să procedez în anumite situații, ajungeam mult mai departe. Dacă mâine cineva din cei prezenți la eveniment își vor crea un blog sau vor lansa o linie de haine, eu am să fiu foarte bucuroasă, știind că au fost elevele mele, prezente la workshop-urile date”, adaugă Gabi Atanasov.

Cum sa devii o super femeie de internet

Cum sa devii o super femeie de internet

Femeile care au venit aici au câștigat lecții învățate pe pielea noastră. Nu am vorbit numai despre succese și realizările pe care le-am obținut, dar am povestit și greșelile pe care le-am comis, și ce putem învăța din ele. Sunt multe Super-Femei în Moldova, dar ele au nevoie de sfaturi și îndrumări”, zice Rusanda Cojocaru, autoarea brand-ului „Bookletta” – geanta care arată ce carte citești.

Cum sa devii o super femeie de internet

Sunt mămică în devenire și atât timp când voi sta acasă, îmi doresc să-mi găsesc o activitatea pe internet. Poate îmi deschis un blog despre maternitate”, spune Aurelia, prezentă la eveniment.

Rusanda

Mia

Cum sa devii o super femeie

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.