print
Romina Chetraru: „Toate cele bune adunate din 2017. Bilanțul anului”
12.01.2018
1498

Romina Chetraru studiază Arta Aplicată și Design-ul la Torino, Italia. Este omul cu o gândire cosmică și cu stări lăuntrice colorate, omul ce își așterne sufletul pe tavă de fiecare dată când se alege cu noi poezii și realități. Complicată și perfecționistă, Romina emană energie și insuflă încredere. 

 O tânăra îndrăgostită de apus, fotografie și poezie, autoarea cărţii de versuri albe, intitulată „.ul", o carte de suflet în care şi-a întins ideile pe strunele fără capăt ale chitarii sale Phoenix.

10 AMINTIRI FRUMOASE DIN 2017: ROMINA CHETRARU 

1. 2017 a fost un alt an din viața mea care m-a provocat să devin eu însămi. Am absorbit prin orice por al sufletului și al minții mele lansarea primei mele cărți de versuri, pe acoperiș, la apus... așa cum visam eu. 

2. Anul 2017 mi-a purtat pașii la Gustar pentru că îmi doream să merg încă de la prima ediție, însă întotdeauna apărea ceva și nu mai ajungeam.

3. Mi-am urmat ecoul sufletului și am mers la un curs de dans jazz, pentru că mă mâncau foarte tare tălpile și coardele inimii.

4. Anul ce a trecut mi-a adus oameni minunați în viața mea, oameni și lecții datorită cărora mă descopăr pe mine însămi și învăț să iubesc necondiționat.

5. 2017 a fost anul în care eu definitiv am înghesuit cărți în camera mea oriunde, pentru că deja de foarte mult timp am încetat să am spațiu pe rafturi și asta nu mă oprește deloc din a continua să le cumpăr și să citesc fără saț.

6. Am cuprins cu ochii în realitate Lago di Garda și am sărit în sus ca un copil de fericire să mă aflu acolo.

7. Am început un alt jurnal unde trag la lumină tot ceea ce viețuiește sau stă în chirie în mine la etaje diferite și care deseori fac gălăgie și nu se împacă cu vecinii sau proprietarul.

8. Am început să cos și să îmi fac restyling singurică la haine.

9. Am descoperit că îmi calmez furtunile interioare făcînd origami.

10. 2017 a fost un an vulcanic la nivel emoțional, însă i-am acceptat și trăit provocarea până la ultima picătură și-i sunt recunoscătoare, pentru că asta mi-a purtat corăbioara spre a-mi împinge în orizont deschis propriile limite.

Sursă foto: Arhivă personală 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2018 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.