print
(VIDEO) O nouă viaţă pentru tricoul tău. Irina Braşoveanu creează din pasiune lucruri inedite
04.06.2018
2100

Irina ne-a mărturisit că are susţinere şi ajutor din partea fiicei sale, dar şi datorită cunoştinţelor sale dobândite în cadrul Colegiului de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală" la specialitatea design vestimentar.

Nu a stat prea mult pe gânduri, creatoarea şi-a numit brandul Braşoveanka în cinstea familiei pe care o poartă cu mult drag.

Datorită faptului că este o femeie activă, dornică de a crea lucruri originale, ea a reuşit să se facă observată,mai întâi în mediul online iar după în cadrul unui festival organizat în capitală, unde şi-a expus lumii rodul muncii sale.

La capitolul clienţi, Irina spune că a fost asaltată cu comenzi chiar de la începutul activităţii sale. Primea comenzi de la prieteni, colegi şi de la oameni care-i erau absolut străini, oameni de peste hotarele ţării noastre.

Irina este ferm convinsă că lucrurile manuale sunt mai de preţ decât cele achiziţionate din magazine, iată de ce a decis să-şi creeze şi propriile pachete.

O opţiune mai rar întâlnită dar pe care o pune Irina la dispoziţie, este că, orice client îşi poate cumpără singur tricoul. Totuşi, creatoarea recomandă procurarea unor tricouri calitative, pentru a nu avea surprize neplăcute mai apoi.

Are toată susţinerea pe care şi-o poate dori orice meşter. Atât familia, prietenii cât şi colegii de la serviciu o susţin şi o motivează să-şi continue pasiunea, pentru că lucrurile create de ea sunt absolut fenomenale.

Deşi nu are ani buni de experienţă în spate, Irina are planuri mari de viitor, aceasta speră ca picturile de pe tricourile sale să cucerească cât mai multe inimi şi priviri.

Foarte încrezută şi talentată, o creatoare a căror idei sunt originale, iar pe lângă aceasta mai are şi o poftă mare de a crea lucruri absolut inedite pentru fiecare client în parte.

Lucrurile meşterite de către Irina la sigur vor contura individualitatea fiecărui om în parte.

 

Reporter: Tatiana Munteanu

Imagini: Alex Gurduza

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.