print
Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 17 mai 2014
16.05.2014
3990

În ediția de astăzi din 17 mai 2014:

• Reconstituirea unei locuințe din perioada cucutenilor la Muzeul Național de Arheologie și Istorie a Moldovei. Câţiva cercetători de la Muzeul Național de Arheologie și Istorie a Moldovei împreună cu colegii de la Institutul Patrimoniului Cultural, au reconstituit în curtea muzeului o locuință preistorică care aparținea culturii cucuteni-tripolie. Toată această muncă a precedat Ziua Internațională a Muzeelor.

Ziua_Muzeelor

• Tânărul designer, Irina Madan: de la lecții la colecții. Irina Madan este mereu cu „ochii pe culoare”. Tânăra artistă crede că hainele pe care le creează sunt pentru persoanele cu atitudine, iar secretul succesului se afla în multă muncă. Echipa știrilor pozitive a descoperit-o pe Irina acum un an, când încă nu oferise nici un interviu în calitate de designer. Atunci ne-a impresionat colecția pe care o prezentase și am fost siguri că nu se va opri acolo. Acum Irina se bucură de succes și este mândră de ceea ce a reușit. Însă „mai este mult loc pentru mai bine”, ne-a mărturisit ea.

Irina_Madan

• Mărturii de la premiera filmului acasă, „Acasă, în Marienfeld”. Protagoniștii filmului şi echipa de realizatori s-au bucurat de un public numeros și receptiv, de multe aplauze, mulțumiri și laude. Iar cei care nu au reușit să-l vadă, Televiziunea Națională Moldova 1 îl va difuza astăzi (sâmbătă, 17 mai), la orele 22.20.

Acasa_in_Marienfeld

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.