print
Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 14 iunie 2014
14.06.2014
5310

În ediția de astăzi din 14 iunie 2014:

• Lansarea cărţii „LA BLOG. Feat-uri de Igor Guzun & Sergiu Beznițchi”.  În această săptămână, miercuri, colegii noştri Igor Guzun și Sergiu Beznițchi au lansat cartea „La Blog”. O carte care este şi text dar şi pre-text de întâlnire pe viu între oameni.

La_Blog

• Rudolf Kalousdian: de la desenele pe foaie la cele pe alte suprafeţe. Rudolf este unul din tinerii care și-a urmat visul copilăriei. Un vis poate mai deosebit decât al altor copii – să aibă propriul salon de tatuaj. El spune că oamenii din Moldova încă se tem de oameni tatuați, dar de fapt aceştia sunt la fel ca ceilalți, doar că mai coloraţi.

Rudolf_Kalousdian

• Salvăm covoarele moldovenești măcar în fotografii! Ţin mai mult decât televizoarele şi sunt legătura noastră cu părinţii şi toţi ceilalţi înaintaşi ai noştri. Vorbim aici despre covoarele moldoveneşti. Portalul Stiripozitive.eu a lansat iniţiativa „Salvăm covoarele moldovenești măcar în fotografii!”. Iar prietenii și vizitatorii noștri au fost foarte receptivi și ne-au transmis deja 43 de fotografii cu multe covoare frumoase.

Covoare

• Cântăreții ambulanți pe străzile Chișinăului 2. Cântăreții ambulanți sunt prezenţi tot mai mult pe străzile capitalei. Iar noi ne-am gândit să continuăm serialul nostru cu acești oameni care ne fac mersul pe străzi mai sonor. Astăzi vă prezentăm două cântece interpretate de în contrast: tradiționalism și modernism.

Cantareti_ambulanti

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.