print
Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 2 mai 2015
02.05.2015
9667

Dansul coregrafului Valeri Burlacu a ajuns la majorat. Valeri Burlacu de săptămâna trecută nu mai este burlac, dar nu despre aceasta vom vorbi în materialul ce urmează, ci despre dansul care îi este pasiune de mai mult de 18 ani. De 5 ani, Valeri Burlacu învață copiii, tinerii şi adulţii să danseze. De Ziua Internațională a Dansului el ne-a povestit despre primii lui pași în ritm de dans, despre reușite și despre discipolii cu care se mândrește.

Valeri Burlacu

Feodor Chirilov: „Cui nu-i place unde trăiește? Rămâneți la cuibul vostru”. Feodor Chirilov are 95 ani, este unul dintre cei mai în vârstă oameni din satul Ustia. El ne-a povestit ce a învățat de la viață, care a fost și este mâncarea lui preferată, iar la final a oferit câteva sfaturi nouă, tinerilor.

Feodor Chirilov

Prima imprimantă tridimensională accesibilă în Moldova. Tot mai des auzim despre Imprimarea tridimensională. Un raport realizat recent prezice că Europa va deveni liderul global în domeniul imprimării 3D. Acest magic instrument creează orice obiect pe care ți-l dorești. Alexandru Iscenco şi colegii lui au adus prima imprimantă de acest fel la noi în țară. Iar noi am testat-o în această săptămână, imprimând logo-ul știri pozitive.

3D în Moldova

• Deschiderea proiectului BETTERY. „Bettery” este proiectul care ajută 40 de tineri să-și formeze deprinderi specifice oamenilor de succes și să se dezvolte personal. Am fost prezenți la deschiderea acestui proiect, iar în continuare vă prezentăm în vorbe și imagini entuziasmul echipei și al participanților.

BETTERY

Videografic |10 lucruri din Marea Britanie care o fac cu adevărat mare: Ana-Maria Vasilache-Verdeș. Ana-Maria Vasilache-Verdeș ne-a transmis 10 lucruri din Marea Britanie care pot inspira Moldova, iar noi le-am dat viață într-un videografic.

Videografic |10 lucruri din Marea Britanie care o fac cu adevărat mare: Ana-Maria Vasilache-Verdeș

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.