print
Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 9 mai 2015
09.05.2015
10212

• Liuba Mihai este o tânără studentă din Chișinău, cu o pasiune pentru învățarea limbilor străine. La 20 de ani, Liuba vorbește 8 limbi și s-a ambiționat să învețe încă cel puțin 2. Liuba Mihai povesteşte cum a reușit să învețe engleza, rusa, ucraineana, spaniola, dar și hindi, coreeana și olandeza și de ce nu se opreşte aici. O fi pentru că o limbă este o comoară, iar mai multe limbi – mai multe comori?

• Grădina Botanică în floare. Am fost în această săptămână la Grădina Botanică să vedem ce flori au înflorit pe cele 104 hectare ale parcului. Și iată ce-am aflat.

Grădina Botanică în floare

„Lituania este o țară demnă de urmat”: Ambasadorul Igor KlipiiAmbasadorul Moldovei la Vilnius, Igor Klipii, ne-a mărturisit într-un interviu că Lituania este o ţară demnă de urmat. Sunt mai lucruri impresionante când este vorba despre Lituania, spune Ambasadorul. Iar printre acestea în Lituania sunt cel puţin două lucruri care pot inspira Moldova: practica meritocraţiei şi solidaritatea internă.

Ambasadorul Igor Klipii

• 10 lucruri din China care pot inspira Moldova: Ana Ropot. De la Lituania în China. Ana Ropot este o tânără din Moldova care şi-a făcut studiile la Beijing, a adus în Moldova trei titluri de Miss cucerite în China și a jucat într-un film produs de chinezi, „Legenda Drumului Mătăsii”. Ea a împărtăşit cu Știripozitive.eu 10 lucruri pe care trebuie să le învățăm de la chinezi, iar noi le-am dat viață într-un videografic.

10 lucruri din China care pot inspira Moldova

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.