print
Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 16 mai 2015
15.05.2015
9351

În ediția din 16 mai:

• Natalia Ciobanu: „Amintirile mele din călătorii sunt fotografiile pe care le fac”. Natalia Ciobanu este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din Republica Moldova. S-a remarcat prin stilul său unic, profunzimea culorilor și formelor din poze. Premiile internaționale îi oferă constant motivație, iar călătoriile sunt sursa de inspirație, datorită cărora, lucrările sale prin viață.

Natalia Ciobanu

• „Să prindă la puteri şi la sănătate”: Tabăra de supravieţuire pentru adolescenţi ROBINZONADA-2015. Tinerii care au venit la Tabăra de supraviețuire pentru adolescenți ROBINZONADA-2015, au avut parte de activităţi diverse: au învățat cum să aranjeze un cort, au practicat sporturi noi, și-au depășit unele bariere și desigur și-au făcut prieteni noi. Atmosfera de acolo și entuziasmul celor 70 de tineri, le vedem în reportaj.

Robinzonada2015

• „Descindere” a femeilor angajate în Sistemul Afacerilor Interne în Liceului Teoretic „Andrei Vartic” din Ialoveni și în alte 19 localități din țară. Și elevii Liceului Teoretic „Andrei Vartic” din orașul Ialoveni au avut parte de activități deosebite în această săptămână. Ei au discutat cu Crina Vicol, specialist-psiholog al secției asistență psihologică în cadrul DRU al SPC și SE al MAI despre ce oportunităţi şi beneficii oferă pentru femei o carieră în Sistemul Afacerilor Interne din Moldova. Asemenea dialoguri au avut loc în această săptămână în 20 de licee din țară.

MAI_Ialoveni

Când ultima dată ați fost la muzeu? În această săptămână am întrebat mai mulți oameni ce muzee au vizitat și ce i-au impresionat cel mai mult acolo, iar astăzi uşile muzeelor sunt deschise, mai ales seara. Astfel va fi marcată „Noaptea Europeană a Muzeelor”, eveniment ajuns anul acesta la cea de-a 11 ediţie.

Când ultima dată ați fost la muzeu?

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.