print
Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 23 mai 2015
22.05.2015
8329

În ediția din 16 mai:

Fanfare

• Concursul colectivelor de fanfară din municipiul Chișinău, ediția a XXII-a. Trompeta, fluierul, clarinetul, cornul și alte instrumente s-a făcut auzite, duminică, datorită copiilor în Grădina Publică Ștefan cel Mare. Acolo a avut loc Concursul Fanfarelor din municipiul Chișinău. Ajuns la cea de-a 22 ediţie, evenimentul promovează muzica printre copii şi adolescenţi şi îi face şi pe părinţi mai ascultători: ascultători de muzică. Am fost acolo, iar copiii din colectivele de fanfară ne-au mărturisit de ce au ales muzica și de cine au fost inspirați.

Radioamatori

• Pentru ei, radioamatorismul este un stil de viață. Elevii de la Radioclubul „Andrei Ciobanu”, din satul Durleşti, municipiul Chişinău au venit la Tabăra de supravieţuire pentru adolescenţi ROBINZONADA-2015, ca să facă schimb de experienţe noi. Tinerii sunt pasionați de ceea ce fac, iar Radioclubul este a doua casă pentru ei, deoarece petrec foarte mult timp acolo, mereu antrenându-se. Elevii de la Durleşti au obţinut diplomele atât în țară, cât și peste hotare, le place ceea ce fac împreună la Radioclub, deoarece au luat mii se legături cu diferite țări ale lumii precum: Statele Unite, Japonia, China, Germania.

TRM

• Cupa IPNA „Teleradio Moldova” la tenis de masă, ediția 2015Duminică, mai mulţi angajați ai instituției publice „Teleradio Moldova” au mers împreună la masă: la o masă de tenis. Pentru a participa la prima ediţie a Cupei companieila tenis de masă. 20 de participanți, un învingător, mai mulţi organizatori obosiţi dar entuziasmaţi - toţi sunt surprinşi în acest reportaj

• „Bine faci, bine mănânci!”. Joi, vineri și azi prezentatorii de la Radio Moldova Tineret și Televiziunea Națională Moldova 1 gătesc alături de bucătari profesioniști în cadrul evenimentului „Bine faci, bine mănânci!”. Evenimentul este o acţiune de caritate, iar mijloacele colectate îl vor ajuta pe Ionel, un copil de 12 ani care vrea să revină în familie de la școala internat.

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.