print
Ştiri pozitive la TV Moldova 1 | Emisiune din 14 decembrie 2013
14.12.2013
5349

În această ediție din 14 decembrie 2013:

• Spectacolul "Seven". "Seven" este un spectacol inedit, inspirat din interviurile cu şapte femei curajoase din întreaga lume. În spectacolul de la Chişinău rolurile celor 7 personaje au fost citite de oameni care nu sunt actori, ci jurnalişti, militanţi pentru drepturile omului, reprezentanţi ai sectorului de afaceri.

seven

• Luminițele din oraș. În capital ţării s-au aprins déjà luminiţele sărbătorilor de iarnă. Astfel serile şi nopţile par mai optimiste, credem noi. Dar ce cred despre asta trecătorii? Să-i ascultăm.

luminite

• Coloristul din Moldova care ajunge la Disney: Eugeniu Bețivu. „Mă numesc Eugeniu Bețivu, am 22 de ani şi sunt din orașul Chișinău”, aşa se prezintă simplu Eugeniu, care este coloristul unor benzi desenate care au ajuns la Disney. A absolvit Universitatea Tehnică, Facultatea de Tehnologie și Management în Alimentația Publică. „Foarte aproape de coloristică!”, exclamă Eugeniu. „Iar acum lucrez colorist de benzi desenate (comicbooks) freelancer.”

benzi_desenate

• Conferința regională „Construim punţi, depăşim bariere”. Conferința regională „Construim punţi, depăşim bariere” s-a desfăşurat în capitala Moldovei cu idea că oamenii îşi pot da mâna unul altuia pentru a genera împreună idei şi a le transforma în lucruri bune. Iată filmul scurt al atmoferei de debut a conferinţei.

conferinta_regionala

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.