print
Ești cercetător? Vrei acțiune? Aplică la Science SLAM Moldova
01.09.2016
439

La Science SLAM Moldova au participat cercetători din diferite domenii ca: IT, robotică, biologie, 3D, politică, microelectronică, medicină și nu numai.

Concurs

Te-ai regăsit într-un domeniu menționat sau ai alte idei deosebite și dorești să fii ascultat? Îndeplinește formularul AICI și fii alături de noi la Science SLAM Moldova! Termenul limită de înregistrare este 13 septembrie 2016.

Fiecare Slammer prezintă în orice mod dorit proiectul său inedit! Totul depinde de tine! Ceea ce trebuie să știi e că ai la dispoziţie doar 10 minute. Cucerește vizitatorii prin prezentare, dans, cântec, actorie sau recital. Fii atent, ei votează câștigătorul!

Science SLAM  este un concurs, care a apărut pentru prima dată în 2008, în Germania. Acesta avea drept scop promovarea științei și a inovației într-o atmosferă neformală.

Evenimentul este organizat de către Academia de Ştiinţe a Moldovei în parteneriat cu Centrul Proiecte Internaţionale, Reţeaua Punctelor Naţionale de Contact, pentru proiectul H2020 şi DAS Solutions.

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.