print
Aplicări deschise pentru activEco 2018
27.02.2018
965

Suntem bucuroși să vă anunțăm că programul activEco demarează cu un nou an de educație ecologică și acțiuni sociale!

Acum invităm toate persoanele interesate să se înregistreze pentru Seminarul de Impuls, care va avea loc pe 1-7 aprilie 2018 la Centrul de Instruire Ecologică al A.O. EcoVisio din satul Rîșcova, Criuleni. Acolo, participanții vor întâlni  persoane cu interese și viziuni similare lor, vor afla mai mult despre Dezvoltare Durabilă și Antreprenoriat Social, vor găsi soluții ușoare și eficiente de a fi activi în societatea civilă, și vor avea oportunitatea de a forma o echipă pentru implementarea ideilor lor.

Mai târziu, în perioada mai - septembrie, participanții vor putea alege să se implice în unul sau mai multe Challenge Workshops (traininguri de weekend dedicate temelor concrete cum ar fi Agricultura organică, Managementul proiectelor, Dezvoltare urbană, Case și oficii verzi, Managementul financiar, Creșterea arborilor) - și să implementeze proiectele proprii cu suportul nostru și a mentorilor. Pentru aceste traininguri-provocări înscrierile vor fi deschise separat.

Așteptăm participanți din toată Republica Moldova, precum și din regiunile vecine ale României și Ucrainei. Criteriile principale de selectare: vârsta între 18-30 de ani, buna cunoaștere a limbii engleze, interes pentru dezvoltare durabilă și antreprenoriat social, și dorința de a schimba ceva spre bine.

Formularul de aplicare este deschis până pe 18 martie (inclusiv): https://goo.gl/forms/xPuXyZrUdRPexVuZ2

Mai multe detalii găsiți aici: http://activeco-program.org/ro/

Suntem fericiți să te întâmpinăm ca participant, și îți vom fi recunoscători pentru răspândirea acestui apel către alți tineri și organizații interesate.

 

 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.