print
Hai Moldova invită toţi locuitorii mun. Chişinău pe 31 martie la ziua curăţeniei
16.03.2018
831

Sunt planificate curăţirea în 6 parcuri:

  • Parcul sect. Rîşcani
  • Parcul sect. Rîşcani ( dintre str. Florilor şi str. Calea Orheiului)
  • Parcul Boris Glavan(sect. Rîşcani )
  • Parcul Valea trandafirilor
  • Parc La izvor (sect. Buiucani)
  • Parc Valea Morilor

               şi a malurilor r. Bîc

Numărul presupus de participanţi -- 200 persoane. Registrează-te aici https://goo.gl/forms/PuySGysCkJvsyvMu1

O parte de deşeuri va fi sortată şi transportată pentru reciclare. La  acţiune participă organizaţii comerciale şi necomerciale, persoane fizice, companii şi întreprinderi de stat , muncitorii cărora se vor alătura acţieii la nivelul răspunderii corporativ- sociale. În  anii 2011-2012 la campania naţionalăHai Moldova au participat 226 mii de oameni, care au colectat 15 mii tone de gunoi din parcuri, maluri de rîu şi păduri din 800 localităţi a Republicii Moldova. În 2016 la curăţenie în or Chişinău sau adunat peste 3500 de voluntari, care au colectat 8068 de saci de gunoi din parcurile or. Chişinău în doar cîteva ore. În 2018, pe 15 septembrie se planifică Ziua mondială a curăţeniei. Oamenii din 150 de țări se vor ridica împotriva problemei globale a gunoiului, devenind astfel cea mai mare inițiativă civică pe care lumea a văzut-o vreodată.

Let's Do It! niciodată nu a fost destinată colectării gunoiului. Am stabilit, de asemenea, un obiectiv de a uni comunitatea globală, de a crește gradul de conștientizare și de a pune în practică o adevărată schimbare pentru a atinge obiectivul nostru final al unei planete curate și sănătoase.

Let's Do It! World este o mișcare civică care a început în Estonia în 2008, când 50 000 de oameni s-au unit pentru a curăța țara în 5 ore. De atunci, mișcarea Let's Do It! A răspândit modelul pentru a face țara curată într-o zi în întreaga lume. Acum, peste 16 milioane de voluntari s-au alăturat acestei mișcări.

 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.