print
Moldovenii stabiliți în Ravenna au organizat Festivalul Familiei
20.06.2019
812

Părinții copiilor născuți în Italia, regiunea Ravenna, și-au dorit să organizeze o zi de neuitat, unde să domine copilăria de altădată, cu jocuri distractive și starturi vesele, cu spectacole de păpuși și showuri magice, cu tombole și surprize muzicale, dar și cu un picnic la acest început de vară.

Toate acestea au fost posibile sub bagheta magica a soților Liliana și Andrei Balaur, cei care au jucat rolul de magicieni în cadrul Festivalului. Evenimentul a avut loc în Parcul Teodorico din orașul Ravenna - patrimoniu cultural al orașului și al întregii regiuni.

Copilăria a pus stăpânire pe toți cei care au participat la eveniment, indiferent de vârsta pe care o au. Schimb de idei, de jocuri, sfaturi și învățăminte, împărtășirea gusturilor muzicale au fost la ordinea zilei, demonstrând că nu există bariere între generații, ci doar o îmbinare armonioasă a trecutului cu viitorul.

Alina Puica, Sergiu Zagorschi și Eugen Juravscki au fost cei care au interpretat mai multe melodii pentru moldovenii din Ravenna.

Asociația Culturală INIMA MOLDOVEI a pregătit tuturor participanților cărți și diplome de participare.

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.