print
Întâlnire literară cu tânăra scriitoare Corina Bezdîga
06.10.2017
556

Corina Bezdîga ia cu asalt arena literaturii, fiind bolnavă de Dor a așternut cu atâta măiestrie și sinceritate toate sentimentele laolaltă ca să le poată împărți cu cititorii săi. De data aceasta a ales Facultatea de Jurnalism a Universității de Stat din Moldova, la data de 5 octombrie pentru a povesti fără perdea și fără prejudecăți despre versurile sale și despre cum a început traseul spre literatură.

Studenții de la Jurnalism au rămas surprinși de creațiile sale și răsfoind cartea „Bolnavă de Dor” au dat citire versurilor sale și i-au adresat scriitoarei o mulțime de întrebări.

„ Întâlnirea cu Corina Bezdîga a fost foarte interesantă, a fost o discuție de suflet. Felul său  de a scrie mă reprezintă în totalitate, cât despre Corina mi-a lăsat o impresie bună, e un om deosebit frumoasă la chip cât și la suflet. Cartea sa mi-a trezit un mare interes și aștept cu nerăbdare să-i răsfoiesc capodopera”, a spus Alina Cerneavschi, studentă.

Tânăra scriitoare a rămas surprins plăcută de întâlnire, astfel le-a promis studenților că va reveni ori de câte ori va avea posibilitatea.

„ Stăteam zi de zi la birou și simțeam că ceia ce fac nu e pentru mine, astfel mi-am urmat visul pentru că atunci când scriu mă regăsesc pe mine. Cartea „ Bolnavă de Dor”  a fost o surpriză, practic nu am făcut nimic decât am scris versurile de restul s-a ocupat un băiat, care a apreciat mult felul în care scriu și modul de gândire… mă bucur că acasă în Moldova am o echipă atât de mare, care lucrează la următoarea lansare de carte „ Tandem” și culmea fără bani, o fac din plăcere” a precizat scriitoarea, Corina Bezdîga.

Menționăm că Corina Bezdîga este o tânără scriitoare din Republica Moldova stabilită de 8 ani în România, la Brașov. E îndrăgostită de țara ei și găsește mereu ocazii și modalități de a reveni acasă. Recent s-a reîntors la Chișinău pentru a-și lansa cea de a ll-a carte cu titlul „ Tandem”. Lansarea va avea loc pe 18 octombrie, la Biblioteca Municipală „Petriceicu Hașdeu”,  începând cu ora 18:00. Alături de autoare, echipa ştiripozitive.eu vă așteaptă la eveniment.

Cristina Dogot

 

 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2018 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.