Toate publicatiile

Conferința anuală de evaluare a proiectului „Women 4 Leadership”
18.12.2018
Cele 40 de femei beneficiare ale Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership” s-au reunit la Chișinău, în cadrul unui eveniment cu participarea partenerilor proiectului pentru a împărtăși experiențele de care au avut parte pe durata sesiunii 2018 a acestei inițiative de abilitare a femeilor pentru participare în procesele decizionale.
    
(Video) Seminar de instruire „Women 4 Leadership” pentru
13.12.2018
Un nou eveniment al Academiei de Liderism Feminin „Women 4 Leadership” a reunit la Chișinău mai multe Organizații ale Societății Civile locale și regionale. Participantele au beneficiat de un curs de instruire care se axează pe promovarea egalității de gen și implicării femeilor în procesele decizionale.
    
(Video) Masa rotundă „Femeile construiesc poduri peste Nistru prin abordarea problemelor practice” la Sănătăuca
12.12.2018
La data de 6 decembrie curent, femeile din localitatea Sănătăuca, raionul Florești, au avut ocazia de a participa la masa rotundă din cadrul proiectului „Femeile construiesc poduri peste Nistru prin abordarea problemelor practice” unde au discutat și identificat împreună soluții practice la problemele cotidiene din contextul diferendului transnistrean.
    
(Video) Masa rotundă „Femeile construiesc poduri peste Nistru prin abordarea problemelor practice” la Rezina
10.12.2018
Rezina a găzduit cea de-a treia masă rotundă din cadrul proiectului „Femeile construiesc poduri peste Nistru prin abordarea problemelor practice”. Această inițiativă care cuprinde organizarea unei serii de mese rotunde axate pe dificultățile și soluțiile diferendului transnistrean este realizată de Asociația „Institutum Virtutes Civilis”, cu sprijinul Ambasadei SUA în Republica Moldova și Fundației Hanns Seidel.
    
Pledoarie pentru o educație de calitate: Sporirea atractivității profesiei de pedagog (Video)
10.12.2018
Într-o pledoarie puternică și profesionistă pentru o educație de calitate s-a constituit discuția publică, organizată recent de Comunitatea pentru o Educație de Calitate, cu sprijinul Fundației Soros-Moldova.
    
Simularea de dezbateri publice, Chişinău: „Se prea poate că se va face o altfel de politică, o politică transparentă”
07.12.2018
La data de 4 decembrie, la Chişinău a avut loc simularea de dezbateri publice în cadrul Academiei de Liderism feminin („Women 4 Leadership”).
    
Masă rotundă la Sănătăuca. Femeile construiesc poduri peste râul Nistru prin abordarea problemelor practice
05.12.2018
Localitatea Sănătăuca, raionul Florești, devine, începând cu 6 decembrie 2018, un reper nou pe harta proiectului „Femeile construiesc poduri peste Nistru prin abordarea problemelor practice”. Sănătăuca găzduiește o masă rotundă axată pe dificultățile și soluțiile diferendului transnistrean în cadrul unei inițiative realizată de Asociația „Institutum Virtutes Civilis”, cu sprijinul Ambasadei SUA în Republica Moldova și Fundației Hanns Seidel.
    
Svetlana Calmaţui: De când sunt eTwinner, stau mai mult pe eTwinning decât pe Facebook!
03.12.2018
Profesoara Svtlana Calmaţui face parte din istoriile şi proiectele de succes din familia eTwinning Plus Moldova, povestite recent într-o broşură care prezintă eroii din familia eTwinning.
    
(Video) Turul de Ascultare „Vocile Femeilor din Moldova” – Vorbiți cu noi!
03.12.2018
Turul de Ascultare „Vocile Femeilor din Moldova” – Vorbiți cu noi!” a ajuns, sâmbătă, la final, iar protagonistele, partenerele și susținătoarele acestei inițiative au prezentat în cadrul unei conferințe de totalizare, cu genericul „Vocea ta contează!”, prioritățile și pașii de urmat pentru promovarea egalității de gen și a drepturilor civice în Republica Moldova.
    
Masă rotundă la Rezina. Femeile construiesc poduri peste râul Nistru prin abordarea problemelor practice
30.11.2018
Rezina găzduiește, la 30 noiembrie 2018, cea de-a treia masă rotundă din cadrul proiectului „Femeile construiesc poduri peste Nistru prin abordarea problemelor practice”. Această inițiativă care cuprinde organizarea unei serii de mese rotunde axate pe dificultățile și soluțiile diferendului transnistrean este realizată de Asociația „Institutum Virtutes Civilis”, cu sprijinul Ambasadei SUA în Republica Moldova și Fundației Hanns Seidel.
    
Atelierul de Instruire privind aglomerările și tratarea apelor reziduale de la Ştefan Vodă
29.11.2018
Un atelier de Instruire privind aglomerările și tratarea apelor reziduale a aut loc recent, în Sala de ședințe a Primăriei Ștefan Vodă. Atelierul a fost organizat de Asociația ”Caroma Nord” în parteneriat cu Water Research Institute (Institutul de Cercetare a Apelor Bratislava), cu sprijinul SlovakAid.
    
Lectură și valori pentru diaspora elenă
29.11.2018
Pe 27 noiembrie Uniunea Moldo-Elenă „Alexandru Ipsilantis” în parteneriat cu Ambasada Republicii Moldova în Grecia, au lansat un nou proiect, „Biblioteca comunității noastre”.
    
Turul de Ascultare „Vocile Femeilor din Moldova” – Vorbiți cu noi! la final. Și povestea continuă...
24.11.2018
Turul de Ascultare „Vocile Femeilor din Moldova” – Vorbiți cu noi!” a ajuns, sâmbătă, la final, iar protagonistele, partenerele și susținătoarele acestei inițiative au prezentat în cadrul unei conferințe de totalizare, cu genericul „Vocea ta contează!”, prioritățile și pașii de urmat pentru promovarea egalității de gen și a drepturilor civice în Republica Moldova.
    
Victoria Comerzan: eTwinning face minuni în educaţia din Moldova!
21.11.2018
Profesoara Vicotria Comerzan face parte din istoriile şi proiectele de succes din familia eTwinning Plus Moldova, povestite recent într-o broşură care prezintă eroii din familia eTwinning.
    
Inaugurarea Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume
20.11.2018
Plăcere și Caritate, acesta este motto-ul săptămânii dedicate bucătăriei italiene, organizată de Ambasada Italiei la Chișinău în colaborare cu numeroși parteneri, printre care se numără și Camera de Comerț Italo-Moldavă.
    
Violeta Martin Moraru: „Să faci ce-ţi place înseamnă libertate, iar să îţi placă ce faci înseamnă fericire”
20.11.2018
Cu studii de doctorat, cu implicare socială şi cu diverse activităţi antreprenoriale, Violeta Martin Moraru, originară din Moldova şi stabilită de peste un deceniu în Canada, nu se înscrie doar într-o singură definiţie.
    
Nina Babcineţchii: Din fiecare proiect eTwinning elevii învaţă lucruri noi!
20.11.2018
Profesoara Nina Babcineţchii face parte din istoriile şi proiectele de succes din familia eTwinning Plus Moldova, povestite recent într-o broşură care prezintă eroii din familia eTwinning.
    
SĂPTĂMÂNA BUCĂTĂRIEI ITALIENE ÎN LUME
19.11.2018
În perioada 19 – 25 noiembrie curent se va desfăşura şi în Republica Moldova cea de-a III ediţie a Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume, organizată de Ambasada Italiei la Chişinău în colaborare cu numeroşi parteneri.
    
Tatiana Dragan: Comunitatea eTwinning reprezintă pentru mine o a doua familie!
19.11.2018
Profesoara Tatiana Dragan face parte din istoriile şi proiectele de succes din familia eTwinning Plus Moldova, povestite recent într-o broşură care prezintă eroii din familia eTwinning.
    
Lilia Paşa: eTwinning m-a motivat să fiu deschisă schimbărilor!
16.11.2018
Profesoara Lilia Paşa face parte din istoriile și proiectele de succes din familia eTwinning Plus Moldova, povestite recent într-o broșură care prezintă eroii din familia eTwinning.
    
1
»»

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.